Miesten hoidot

Miesten hoidot

Guinot -kasvohoidot

 

Hydraderm Cellular Energy-laitehoidot

HYDRADERM YOUTH – hoidossa lisätään ihon solujen aktiivisuutta tuloksena kiinteä, kirkas ja nuorekas iho. Hoidossa huomioidaan asiakkaan ihotyyppi ja kauneustavoitteet ja niiden perusteella valitaan iholle parhaiten sopivat aktiiviaineet.

Hoito on saatavilla kahdeksana eri versiona:

  • kosteuttava
  • ravitseva
  • puhdistava
  • rauhoittava
  • elvyttävä
  • kirkastava
  • aurinkoon valmistelevana/korjaavana

Yksilöllinen hoito takaa tulokset juuri Sinun ihollesi!

Hydraderm Youth -hoidon vaikutukset perustuvat dynaamiseen ionisaatioon ja lämpöenergiaan. Dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutuminen syvälle ihoon sekä uudistetaan ihoa aktivoimalla solutoimintaa.

Lämpöenergia osuudessa happipitoisuus ihossa lisääntyy. Osuuden aikana solujen uudistumista kiihdytetään, mikroverenkiertoa aktivoidaan ja myrkkyjä eliminoidaan, tuloksena kirkkaampi ja nuorekkaampi iho. Hoidon aikana rentoutuminen on taattu ammattilaisen tekemän hieronnan avulla, joka täydentää laiteosuuden.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, dynaaminen ionisaatio, lämpöterapia laitteella, pitkä ja rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

90 min / 129 €
(kasvot, kaula ja dekoltee)

75 min / 119 €
(kasvot ja kaula)

 

HYDRADERM CELLULAR ENERGY LIFT– kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito

Hydraderm Cellular Energy Lift –kasvohoito stimuloi laitteen matalataajuusvirralla kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen lihaksia. Hoidon vaikutukset perustuvat laitteella tehtävään lymfakierron aktivointiin ja kasvolihasten jumppaosuuteen, jolloin kasvot saavat uuden ryhdikkään, mutta rentoutuneen ilmeen. Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidon avulla.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, lymfakierron aktivointi laitteella, kasvolihasten stimulaatio laitteella, pitkä ja rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

75 min / 119 €
Sarjahoitona 30 min / 69€

 

Hydra Clean -laitehoito

HYDRA CLEAN – syväpuhdistava kasvohoito

Hydra Clean -kasvohoito kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan ja kirkastavan hoitogeelin, hoitoelektrodin lämpövaikutuksen sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. 

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, puhdistavan hoitogeelin imeytys lämpökäsittelyllä, ihohuokosia supistava ja kirkastava hieronta ja hoitovoiteet.

40 min / 63 €

Hoitoa voidaan tehostaa
Naamiolla 10 €
60 min / 73 €

Mekaanisella ihonpuhdistuksella 15 €
60 min / 78 €

Naamiolla ja mekaanisella ihonpuhdistuksella
75 min  / 88 €

 

Manuaaliset Anti Ageing -kasvohoidot

HYDRA PEELING – ihoa kirkastava ja uudistava kasvohoito

Hoito kirkastaa, uudistaa ja pehmentää ihoa, vähentää liikapigmenttiä sekä madaltaa juonteita. Näkyviä tuloksia saadaan jo yhdellä hoidolla. Sarjahoidolla saadaan pysyvämpää muutosta.

Hoidosta on saatavana kaksi erilaista vaihtoehtoa: happokuorinta kaikille ihoille ja mekaaninen kuorinta herkälle iholle. Hoito on kevyempi vaihtoehto medikaalisille kuorintahoidoille.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, solujen uudistumista aktivoiva hieronta. Hoidon viimeistelee virkistävä naamio, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa, hoitovoiteet ja uv-suoja.

60 min / 99 €
Kolmen hoidon sarja / 3. kerta -50 %

GUINOT-KASVOHOITO 60 min – yksilöllinen klassinen kasvohoito

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, pitkä rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

60 min / 88 €

 

Muut hoidot

SELÄN IHONPUHDISTUS

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, puhdistavan hoitogeelin imeytys lämpökäsittelyllä, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, naamio sekä hoitovoiteet.

50 min / 72 €


SELÄN SOKEROINTI

45 min / 55 €


KÄSIHOITO

Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, hieronta.

45 min / 53 €


JALKAHOITO

Hoitoon sisältyyjalkojen kylvetys, kovettumien poisto, raspaus, kynsien lyhennys, kynsinauhojen hoito, pitkä hieronta.

75 min / 65 €

 

Hemmotteluhoidot

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on rentouttavaa hierontaa, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Hieronta lisää verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Tämä lempeä hoito sekä rentouttaa että virkistää ihanasti.

30 min / 45 €
45 min / 55 €

HOT STONES – KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Hoito laukaisee lihasjännityksiä ja aktivoi tehokkaasti koko kehon aineenvaihduntaa. Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta tuntuu miellyttävältä ja kivuttomalta. Hoidon vaikutusta voidaan tehostaa eteerisellä öljyllä. Käyttämällä hierontaterapian eri tekniikoita yhdessä lämpimien kivien kanssa saavutetaan syvä rentoutumisen tila. 

Selkä, niska-hartiaseutu 45 min / 55 €
Kokovartalo 75 min / 85 €

 

PALAA ALKUUN