Hemmotteluhoidot

Linnan Salonki - Hemmotteluhoidot

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on rentouttavaa hierontaa, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Hieronta lisää verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Tämä lempeä hoito sekä rentouttaa että virkistää ihanasti.

30 min / 45 €
45 min / 55 €

 

HOT STONES – Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito. Hoito laukaisee lihasjännityksiä ja aktivoi tehokkaasti koko kehon aineenvaihduntaa. Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta tuntuu miellyttävältä ja kivuttomalta. Hoidon vaikutusta voidaan tehostaa eteerisellä öljyllä. Käyttämällä hierontaterapian eri tekniikoita yhdessä lämpimien kivien kanssa saavutetaan syvä rentoutumisen tila. 

Selkä, niska-hartiaseutu 45 min / 55 €
Kokovartalo 75 min / 85 €

 

DAY SPA -stressinpoistohoito

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hemmotteleva hoitokokonaisuus. Hoito sisältää ihoa pehmentävän kokovartalon kuorinnan kuivaharjaamalla ja hieronnan ihoa ravitsevalla hoitoöljyllä sekä rentouttavan kasvohoidon ja jalkahieronnan.

Hoito: 2,5 h / 175 €

 

Aromahieronta

Aromahieronta on rauhallista ja miellyttävän rentouttavaa hierontaa, jossa eteeristen öljyjen vaikutus yhdistyy erilaisiin kevyisiin hierontaotteisiin. Hoito hellii aisteja ja valitun eteerisen öljyn mukaisesti joko rentouttaa tai virkistää kokonaisvaltaisesti.

Selkä, niska-hartiaseutu 45 min / 55 €
Kokovartalo 75 min / 85 €


PALAA ALKUUN