Guinot-kasvohoidot 

– ammattitaitoista ihonhoitoa ja uniikkeja kauneushetkiä

Guinot -kasvohoidot

Guinot-kauneushoitolahetki on investointi omaan kauneuteen ja hyvinvointiin!

Guinot-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Näkyviä tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla.

Hieronta on oleellinen osa jokaista Guinot-hoitoa. 

Guinot-tuotteet valmistetaan lääketeollisuuden standardit täyttävässä laboratoriossa. Guinot-laboratorio täyttää ISO-ympäristöstandardin. Tuotteita ei testata eläimillä. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja eivätkä mikromuoveja.

Guinot`n vuosikymmenten kokemus ja uusin teknologia ovat aikaansaaneet hoitomenetelmän: Hydraderm Cellular Energy -ihonhoitolaitteen. Hoidon patentoitu teknologia saavuttaa näkyviä, kliinisesti todistettuja tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen. Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtävät hoidot tarjoavat veitsettömän vaihtoehdon kosmeettiselle kirurgialle.

 

Hydraderm Cellular Energy-laitehoidot

HYDRADERM YOUTH – hoidossa lisätään ihon solujen aktiivisuutta tuloksena kiinteä, kirkas ja nuorekas iho. Hoidossa huomioidaan asiakkaan ihotyyppi ja kauneustavoitteet ja niiden perusteella valitaan iholle parhaiten sopivat aktiiviaineet.

Hoito on saatavilla kahdeksana eri versiona:

  • kosteuttava
  • ravitseva
  • puhdistava
  • rauhoittava
  • elvyttävä
  • kirkastava
  • silottava
  • aurinkoon valmistelevana/korjaavana

Yksilöllinen hoito takaa tulokset juuri Sinun ihollesi!

Hydraderm Youth -hoidon vaikutukset perustuvat dynaamiseen ionisaatioon ja lämpöenergiaan. Dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutuminen syvälle ihoon sekä uudistetaan ihoa aktivoimalla solutoimintaa.

Lämpöenergia osuudessa happipitoisuus ihossa lisääntyy. Osuuden aikana solujen uudistumista kiihdytetään, mikroverenkiertoa aktivoidaan ja myrkkyjä eliminoidaan, tuloksena kirkkaampi ja nuorekkaampi iho. Hoidon aikana rentoutuminen on taattu ammattilaisen tekemän hieronnan avulla, joka täydentää laiteosuuden.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, dynaaminen ionisaatio, lämpöterapia laitteella, pitkä ja rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

90 min / 129 €
(kasvot, kaula ja dekoltee)

75 min / 119 €
(kasvot ja kaula)


HYDRADERM CELLULAR ENERGY LIFT
– kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito

Hydraderm Cellular Energy Lift –kasvohoito stimuloi laitteen matalataajuusvirralla kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen lihaksia. Hoidon vaikutukset perustuvat laitteella tehtävään lymfakierron aktivointiin ja kasvolihasten jumppaosuuteen, jolloin kasvot saavat uuden ryhdikkään, mutta rentoutuneen ilmeen. Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidon avulla.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, lymfakierron aktivointi laitteella, kasvolihasten stimulaatio laitteella, pitkä ja rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

75 min / 119 €
Sarjahoitona: 30 min / 69€


HYDRADERM CELLULAR ENERGY LIFT EXPRESS
– kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, lymfakierron aktivointi laitteella, kasvolihasten stimulaatio laitteella ja hoitovoiteet.

30 min / 69 €
2. hoidon yhteydessä: 30 min / 54 €


HYDRADERM CELLULAR ENERGY SUPERIOR

Tässä ainutlaatuisessa kasvohoidossa yhdistyvät kaikki Hydraderm Cellular Energy -laitteen monipuoliset hoitotoiminnot. Hoito sisältää kaksi hoitoa, Hydraderm Youth sekä Hydraderm Cellular Energy Lift – hoidot.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, dynaaminen ionisaatio, lymfakierron aktivointi laitteella, kasvolihasten stimulaatio laitteella, lämpöterapia laitteella, pitkä ja rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

120 min / 169 €


EYE LIFT
– kohottava silmänympärysihon erikoishoito

Eye Lift -silmänympäryshoidossa yhdistyvät Hydraderm Cellular Energy -laitteen teho, tehokkaat aktiiviaineet sekä aktivoiva hieronta. Hoito poistaa turvotusta sekä tasoittaa ilmejuonteita ja ryppyjä. Hoidon vaikutuksesta silmäluomet ja kulmat kohoavat ja katse kevenee. Näkyviä tuloksia saadaan jo yhdellä hoidolla. Hoito voidaan yhdistää kaikkiin Guinot-hoitoihin.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, lymfakiertoa aktivoiva hieronta, silmänympäryslihasten stimulaatio laitteella, naamio ja hoitovoiteet.

60 min / 79€
2. kasvohoidon yhteydessä: 30 min / 59 €

 

Hydra Clean -laitehoito

HYDRA CLEAN – syväpuhdistava kasvohoito

Hydra Clean -kasvohoito kirkastaa, puhdistaa ja raikastaa kasvojen ihoa kuorinnan, puhdistavan ja kirkastavan hoitogeelin, hoitoelektrodin lämpövaikutuksen sekä ihohuokosia supistavan hieronnan yhteisvaikutuksena. 

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, puhdistavan hoitogeelin imeytys lämpökäsittelyllä, ihohuokosia supistava ja kirkastava hieronta ja hoitovoiteet.

40 min / 63 €

Hoitoa voidaan tehostaa
Naamiolla 10 €
60 min / 73 €

Mekaanisella ihonpuhdistuksella 15 €
60 min / 78 €

Naamiolla ja mekaanisella ihonpuhdistuksella
75 min  / 88 €

 

Manuaaliset Anti Ageing -kasvohoidot

HYDRA SUMMUM – ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito

Hoidon intensiivinen hyaluronihappopitoisuus kosteuttaa ihoa tehokkaasti, antaa iholle täyteläisyyttä sekä silottaa ryppyjä ja juonteita.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, kosteuttavan hyaluronihappotiivisteen imeytys ihoon hieromalla, kosteuttava hieronta, kosteuttava naamio sekä hoitovoiteet.

60 min / 99 €

 

HYDRA PEELING – ihoa kirkastava ja uudistava kasvohoito

Hoito kirkastaa, uudistaa ja pehmentää ihoa, vähentää liikapigmenttiä sekä madaltaa juonteita. Näkyviä tuloksia saadaan jo yhdellä hoidolla. Sarjahoidolla saadaan pysyvämpää muutosta.

Hoidosta on saatavana kaksi erilaista vaihtoehtoa: happokuorinta kaikille ihoille ja mekaaninen kuorinta herkälle iholle. Hoito on kevyempi vaihtoehto medikaalisille kuorintahoidoille.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, solujen uudistumista aktivoiva hieronta. Hoidon viimeistelee virkistävä naamio, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa, hoitovoiteet ja uv-suoja.

60 min / 99 €

 

AGE SUMMUM – ihoa silottava, kirkastava ja napakoittava kasvohoito

Tehokkaasti ryppyjä ja juonteita silottava C-vitamiinihoito, jonka jälkeen iho hehkuu ääretöntä kauneutta. Hoidon jälkeen rypyt ja juonteet ovat selvästi silottuneet, iho on kirkkaan sävyinen ja tuntuvasti napakampi.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, kirkastavan C-vitamiiniseerumin imeytys hieromalla, kiinteyttävä Anti-Ageing hieronta, naamio ja hoitovoiteet. 

Lisäksi hoitoon sisältyy: kuorinta, seerumin imeytys ja naamio kämmenselille.

60 min / 99 €

 

LIFT SUMMUM – kiinteyttävä ja napakoittava kasvohoito

Hoidon jälkeen iho on huomattavasti kiinteämpi ja napakampi, juonteet ovat selvästi madaltuneet ja iho on tasaisen kirkas ja kosteutettu.
Hoidon vaikutukset perustuvat tehokkaisiin aktiiviaineisiin, kiinteyttävään ja napakoittavaan hierontaan sekä ryppyjä ja juonteita silottavaan tehoaineeseen.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, kiinteyttävä ja napakoittava hieronta, tehoaine silottamaan ryppyjä ja juonteita, kiinteyttävä naamio ja hoitovoiteet.

60 min / 99 €


DETOXYGENE
– kirkastava ja puhdistava kasvohoito

Hoito poistaa ilmansaasteiden ja stressin aiheuttamia iho-ongelmia. Hoidon jälkeen iho on kirkas, pehmeä ja ihon on helppo hengittää.

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, heleyttävä kuorinta, puhdistava naamio, ihon hapensaantia tehostava hieronta ja hoitovoiteet.

60 min / 99 €

 

GUINOT-KASVOHOITO 60 min – kauneustavoitteen mukainen yksilöllinen klassinen kasvohoito

Hoitoon sisältyy:
alkupuhdistus, kuorinta, pitkä rentouttava hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

60 min / 88 €

 

EQUILIBRE PURETE – Puhdistava kasvohoito

Tasapainottaa talineritystä, poistaa rasvaisuutta ja vähentää epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihon sävyä.

Hoitoon sisältyy:
Alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava naamio, talineritystä tasapainottava hoitovoide.

45 min / 70€

Hoitoa voidaan tehostaa:
Mekaanisella ihonpuhdistuksella
15 min / 15€
60 min / 85€

Kasvo-, dekoltee- ja niskahartiahieronnalla
15 min / 15 €
60 min / 85€

 

GUINOT –KASVOHOIDOT SARJAHOITONA 3 KERRAN SARJANA 3. HOITO –50%.
SARJAHOIDOT TEHDÄÄN 1-2 VIIKON VÄLEIN.