pHformula

– Farmakosmeettinen ihonhoitosarja

Phformula-kasvohoidot

pHformulan kasvohoidot ovat yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa.

Hoidot uudistavat ja eheyttävät ihoa, sekä korjaavat ihon toimintahäiriöitä, kuten aknea, herkkyyttä, kroonista punoitusta, hyperpigmentaatiota sekä valovanhenemisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä.

Hoitojen myötä ihon ärsytysreaktiot vähenevät, iho vahvistuu ja toimii paremmin.

Hoitojen vaikutus perustuu turvallisten, tunnettujen ja kontrolloitujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen, sekä pHformulan ainutlaatuiseen kuljetinaineyhdisteeseen, joka toimii aktiiviaineiden tehokkaana ja hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ihoon.

 

A.G.E. – ikääntyvälle iholle

Hoitaa erityisesti valovanhenemisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä ja sameaa ihon sävyä. Uudistaa ihoa tehokkaasti sekä silottaa pintaryppyjä ja ilmejuonteita.

72 €

 

A.C.N.E. – rasvoittuvalle ja akneiholle

Hoito normalisoi talineritystä ja ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Akneihon aktiiviaineella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä kevyesti kuoriva vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.

69 €

 

C.R. – herkistyneelle ja punoittavalle iholle

Hoito herkälle, ärtyneelle, krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista. Hoito rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä.

65 €

 

M.E.L.A. – pigmentoituneelle ja ikääntyvälle iholle

Hoito kirkastaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidolla ehkäistään tyrosinaasientsyymin toimintaa sekä tehostetaan solujen uusiutumista, jolloin pigmentoitunut iho kirkastuu ja tasoittuu. 

100 €

 

H.Y.D.R.A. – kuivalle iholle

Kosteuttava ja kirkastava hoito kuivalle iholle. 

Hoito sisältää:
Kirkastavan happokuorinnan, kosteuttavan ja ravitsevan kasvohieronnan, antioksidanttista suojaa antavan C-vitamiiniseerumin, naamion ja hoitovoiteet

95 €

 

V.I.T.A. C – kuivalle ja elottomalle iholle

Kirkastava tehohoito kuivalle ja elottomalle iholle. Hoito sisältää runsaasti c-vitamiinia, joka edistää kollageenin tuotantoa ihossa. Sopii ihon valovanhenemisen hoitoon ja parantaa ihon pigmenttihäiriöitä, kun hoito tehdään säännöllisesti. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho on selvästi kirkastunut.

Hoidon hinta: 45 €

 

Kaulan ja dekolteen hoito

Hoito vaativalle ja herkälle kaulan ja dekolteen iholle. Hoito kuorii ihoa kevyesti sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Hoito vähentää ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ihossa ja parantaa ihon yleistä kuntoa. Kaulahoito voidaan yhdistää kaikkiin pHformula hoitoihin.

Hoidon hinta: 32 €


PALAA ALKUUN